Mouratoglou: "Stavil bi na Novaka Đokovića"

ATP 26. Sep 201815:33 > 15:33
Twitter

Novak Đoković se bo v prihodnjih letih lahko še velikokrat veselil zmag na turnirjih velike četverice, je prepričan trener Serene Williams, Francoz, Patrick Mouratoglou.

Jordan Mansfield/Getty Images

Trener Serene Williams danes sicer ni želel komentirati incidenta v finalu OP ZDA za posameznice, se je pa z veseljem dotaknil vseh ostalih tem. Na vprašanje, s kom bi najraje sodeloval na ATP turneji, je odgovoril:

Vse izjemno spoštujem, je pa vsak igralec na svoj način poseben. Če me vprašate, na koga bi stavil, da bo med aktivnimi tenisači osvojil največje število naslovov na turnirjih velike četverice, bi rekel Novak Đoković. V svoji najboljši različici je sposoben premagati tako Rafo (op. a. Nadala), kot Rogerja (op. a. Federerja). Zdi se mi, da se je vrnil na vrhunsko raven, tako da bo verjetno v prihajajočih letih osvojil še kar precej pomembnih turnirjev.

Srb je letos osvojil dva od štirih najpomembnejših naslovov, s čimer je skupno prišel do 14. titule za Grand Slam. Pred njim sta samo Nadal s 17-timi in Federer, ki jih ima 20.

https://twitter.com/MasTenisLatam/status/1044909609910226950