Ob 21.00 ekskluzivno na SK 1: Obračun titanov v Londonu

ATP 11. Nov 20139:45 > 9:45

Ljubljana – Za zadnjo lovoriko sezone se bosta nocoj pomerila Rafael Nadal in Novak Đoković. Prenos finalnega obračuna iz Londona si ekskluzivno oglejte ob 21.00 na SK 1, dve uri prej že finale dvojic.

Lahko rečemo, da nas nocoj čaka sanjski finale. Finale, ki so si ga ljubitelji tenisa pred začetkom bojev v Londonu lahko le želeli. Prvi proti drugemu. Rafael Nadal proti Novaku Đokoviću. Španec se je v finale prebil prek Rogerja Federerja, Srb je bil v polfinalu boljši od Stanislasa Wawrinke. Kdo bo boljši danes? Spremljajte od 21.00 naprej na SK 1.

Ne bi rekel, da sem nepremagljiv, Takšen igralec ne obstaja. Ne gledam preveč v prihodnost, grem korak po korak in zato se veliko lažje osredotočim,” je po polfinalni zmagi dejal Đoković, ki se bo danes še 39. v karieri srečal z Nadalom (Španec vodi z 22:16). “Pričakujem sijajno finale. Nadejam se, da bodo navijači uživali, kajti midva bova na igrišču zagotovo. Najini obračuni so vedno napeti in zanimivi, dobro se poznava. Ne bo skrivnosti, zmagal pa bo boljši,” je dodal Srb.

Medtem ko bo Đoković danes lovil že tretjo zmago na zaključnih turnirjih, se bo Rafa poskušal dokopati do prve. “Vsako leto je drugače. Meni je najpomembnejše, da sem na meni najtežji podlagi premagal štiri od najboljših osmih igralcev. To so za mene odlične novice. Upam, da bom pripravljen za naslednji obračun. Vem, da bo težko, toda dal bom vse od sebe. Moral bomo odigrati svojo najboljšo igro, da bom imel možnosti,” je po slavju v polfinalu dejal Nadal.

Za ogrevanje ob 19.00 finale dvojic
Veliki finale se začenja ob 21.00, za ogrevanje pa si od 19.00 naprej na SK 1 oglejte še finale dvojic. Za zmago se bodo udarili Bob in Mike Bryan ter David Marrero in Fernando Verdasco.

Zaključni turnir, ATP, finale, ob 21.00 v živo na SK 1:

Rafael Nadal (Špa/1) – Novak Đoković (Srb/2)

Zaključni turnir, ATP, finale, dvojice, ob 19.00 v živo na SK 1:

Bob Bryan/Mike Bryan (ZDA/1) – David Marrero/Fernando Verdasco (Špa/6)

Author: Ž. Š., Foto: Getty Images