Pouille: Novak je najboljši, ključ do zmage je nejasen

ATP 3. Okt 201910:24 > 10:24
Quinn Rooney ,Getty Images Sport

Francoski teniški igralec Lucas Pouille upa, da se bo v četrtfinalu turnirja serije 500 v Tokiu lahko zoperstavil najboljšemu igralcu sveta Novaku Đokoviću.

Francoski teniški igralec Lucas Pouille je v osmini finala turnirja serije 500 v Tokiu v 50 minutah prepričljivo premagal domačina Yoshihita Nishioko z rezultatom 6:1 in 6:2.

Povezano

“Obračun sem začel zares dobro, dobro sem serviral, igral agresiven tenis in nisem delal napak. Bilo je odlično. Igral sem blizu osnovne črte in napadel vsakič, ko sem imel priložnost,” je po obračunu dejal Pouille. 

V naslednjem krogu se bo 24. igralec sveta pomeril proti Novaku Đokoviću, to pa bo njun tretji medsebojni obračun, najboljši igralec sveta pa je oba dosedanja dobil. Đoković je Francoza premagal na OP Avstralije in na Mastersu v Cincinattiju.

“V Cincinattiju sem osvojil šest iger v enem nizu in takrat igral dobro, upam, da bo tako tudi v petek, ko se bom ponovno pomeril z njim. Novak je najboljši na svetu, vem le, da bom moral biti agresiven, a nisem prepričan, kaj bo ključ do zmage.”