Murray ubežal očitkom svoje žene

ATP 8. Okt. 202115:472 komentarja
Delite:
Getty Images

Teniška karavana je za enega izmed zadnjih pomembnejših turnirjev sezone zavila v Indian Wells, kjer se je britanski igralec Andy Murray še pred začetkom tekmovanja ubadal z nočno moro.

Trikratni zmagovalec turnirjev velike četverice je po enem izmed treningov v Indian Wellsu ugotovil, da so mu izginili športni copati.

Pripetljaj sam po sebi niti ne bi bil tako grozen, če si 34-letni Škot tja ne bi privezoval poročnega prstana, saj ga ta med igro na roki preveč moti.

Prek družbenega omrežja Instagram je svoje pristaše pozval, naj video delijo in mu pomagajo najti dragocen košček kovine, saj bo v nasprotnem primeru “njegova izbranka Kim Sears zelo nejevoljna.”

Dean Mouhtaropoulos/Getty Images

Murray je, zanimivo, športno obutev po treningu pustil kar pod osebnim vozilom. “Superge so po treningu popolnoma preznojene in zaudarjajo. V hotelski sobi v Indian Wellsu nimam balkona, da bi jih tam prezračil, vonja v apartmaju ne mislim prenašati, zato sem se jih odločil pustiti kar pod avtom,” je Sir Andy pojasnil nastali zaplet.

“Pozdravljeni! Rad bi se vam zahvalil za vsa poslana sporočila in delili mojo zgodbo o izgubljenih športnih čevljih in prstanu. Moral sem opraviti številne telefonske klicem se pogovoriti z varnostno službo in ne boste verjeli, superge so nazaj, z njimi pa tudi prstan. Obutev sicer neznosno smrdi, a vsaj doma ni več tihe maše. Gremo!” je včeraj sporočila nekdanja št. 1 svetovnega tenisa.

Andya v 1. krogu Indian Wellsa ponoči čaka obračun s Francozom, Adrianom Mannarinojem. V primeru uspeha se bo nato pomeril proti letošnjemu zmagovalcu Umaga, Špancu Carlosu Alcarazu.

Komentari

Vaš komentar