Novak: ‘Športni komentator? Zakaj pa ne!’

ATP 12. Maj 20219:23
Novak Đoković
AP Photo/Alessandra Tarantino

Novaka Đokovića so kolegi iz Srbije po zmagi nad Taylorjem Fritzem v 2. kolu rimskega Mastersa vprašali, če bi ga nekoč morda zanimala služba teniškega komentatorja.

Đoković je s Fritzem odigral že četrto srečanje in vsakič zmagal, a se je moral v deževnih razmerah kar konkretno potruditi. Pri rezultatu 6:3, 5:5 sta Američan in Srb dvoboj prekinila, po triurni pavzi pa je “Nole” na koncu vendarle slavil po dveh nizih.

Đoković je tekom svoje profesionalne kariere večkrat omenil, da bi bil rad po koncu športne poti mentor, eden izmed kolegov, Saša Ozmo, pa ga je vprašal, če ga morda zanima komentatorska obrt.

“Nimam sicer namena postati stalni komentaror, toda morda se vendarle preizkusim na nekaterih turnirjih velike četverice. Zakaj pa ne, poskusil bom, toda za stalno vsekakor ne,” je dejala št. 1 svetovnega tenisa.

Đoković se bo v 3. krogu Rima pomeril proti zmagovalcu srečanja Alejandro Davidovich Fokina – Cameron Norrie. Praktično vse duele iz večnega mesta si lahko tudi danes ogledate na kanalih televizije Sportklub.

 

Komentari

Vaš komentar