Veseljaki, ki so razbesneli Đokovića, so nazaj (VIDEO)

ATP 24. Jan 202312:01
Veseljaki Melbourne
Prišli so z razlogom, da razjezijo Nova Đokovića. Misijo so uspešno izvedli. Foto: Profimedia

Štirje navijači, ki so z glasnimi pripombami nervirali Novaka Đokovića na dvoboju s Francozom Enzom Couacaudejem, so se vrnili na tribune OP Avstralije.

Srbski as se na provokacije dolgo ni odzval, nato pa se je v drugem nizu zatekel na pomoč sodniku in od njega zahteval, da jih odstrani s tribun Rod Laver Arene.

“Možakar je mrtvo pijan, od prve točke le provocira in provocira. Tukaj ni, da bi gledal tenis. Sprašujem vas, kaj boste naredili? Slišali ste ga vsaj desetkrat, sam sem ga petdesetkrat. Zakaj ne pokličeš varnostnikov, da jih pospremijo ven?” je nad irskim sodnikom Fergusom Murphyjem, že na srečanju prvega kroga, besnel Đoković.

Veseljaki Melbourne
Štirje mušketirji v enakih majicah so si dali duška. Foto: Profimedia

Vrnili so se, a odšli še pred zadnjo točko

Veseljakov po tem dvobojem nekaj časa ni bilo blizu, ponovno pa so jih opazili na dvoboju med Đokovićem in domačim adutom, Alex de Minaurjem.

Tokrat niso bila tako glasni kot pred dnevi. Kot kaže, so jih malce za ušesa tudi organizatorji, seveda pa tako kot pred dnevi v njihovih rokah ni manjkalo pivo. Po besedah enega izmed gledalcev so svoja mesta zapustili še pred zadnjo točko, saj se tako kot pred dnevi obračun ni odvil po njihovih željah.

Đoković se bo v sredo za vstop v polfinale Melbourna pomeril z ruskim rivalom Andrejem Rubljovom. Dvoboj se bo predvidoma začel ob 9.30.

Komentari

Vaš komentar