Bedene po trdem boju znova proti Nišikoriju

ATP 26. Mar 20219:40 > 9:41 0 komentarjev
Aljaž Bedene
JBAutissier Panoramic

Aljaž Bedene se je v drugi krog mastersa v Miamiju uvrstil po težkem boju proti Thomasu Fabbianiju, ki ga je odpravil s 7:6 (5), 1:6, 6:3. Najboljšega slovenskega teniškega igralca v drugem krogu čaka Kei Nišikori.

Aljaž Bedene se je vse prej kot brez težav prebil v drugi krog letošnjega prvega mastersa. Thomas Fabbiano je imel v prvem nizu dvakrat po dva breaka prednosti, vendar tudi to ni bilo dovolj. Bedene je po vodstvu Italijana s 5:2 dvakrat odvzel servis nasprotniku, v podaljšani igri pa slavil s 7:5.

Drugi niz je potekal povsem po željah Fabbiana, medtem ko je v tretjem znova prevladoval 59. igralec lestvice ATP. Bedene je v sedmi igri ubranil tri priložnosti za odvzem servisa, napredovanje v drugi krog pa si je zagotovil po dveh urah in 40 minutah igre.

Najboljši slovenski tenisač se bo za preboj v tretji krog pomeril s Keiom Nišikorijem, s katerim se je prvič pomeril pred nekaj dnevi. V Dubaju je Japonec v osmini finala slavil s 6:4, 6:4.

Brez napredovanja sta v konkurenci dvojic ostali Andreja Klepač in Tamara Zidanšek, ki sta proti japonski navezi Shuko Aoyama/Ena Shibahara izgubili s 6:7 (2), 6:1, 10:6.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!