Clijsters: Đokoviću bi zastavila milijon vprašanj

ATP 9. Dec 20229:09 0 komentarjev
Foto: Guliverimage

Legendarna belgijska teniška igralka Kim Clijsters verjame, da ima Novak Đoković velike težave, da pride do zmage na grand slamu v Avstraliji.

Novak Đoković je z devetimi zmagami daleč najuspešnejši na OP Avstralije, pred letom dni pa ga zaradi dobro znanih zapletov ni bilo v konkurenci.

“Prepričana sem, da bo še bolj motiviran kot pred tem, da tam pride do dobrega rezultata. Kar smo videli letos, je bila nora situacija in neverjetno mi je, kako Đoković uspe za seboj pustiti toliko negativnosti. Da jo uporabi, da je še boljši in bolj osredotočen. Navdušena sem nad tem,” je dejal Kim Clijsters.

“Nisem bila v Avstraliji, ko se je vse skupaj dogajalo, toda lahko si zamislim, kako težko mu je bilo iti skozi vse skupaj – ne samo njemu, temveč celotni ekipi in vsem, ki so bili tam. Nora situacija.”

Đoković legendarne Belgijke ni navdušil samo s svojim odnosom, temveč tudi fizično pripravljenostjo. “Rada ga gledam, ko igra, rada imam njegovo osredotočenost na dolgotrajnost, kako skrbi za svoje telo. To mi je res zanimivo, rada bi se usedla z njim in se pogovorila, postavila bi mu milijon vprašanj,” je dodala Clijsters.

Prvi grand slam v novi sezoni se v Melbournu začenja 16. januarja, naslov brani Rafael Nadal.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!