Dokumentarec o Novaku konec leta: Bolje me boste spoznali

ATP 7. Sep 202119:21
Novak Đoković, foto: Guliverimage.

V času OP Avstralije je Novak Đoković napovedal, da s svojo ekipo snema dokumentarni film o pohodu na svetovni teniški tron in rekordno dolgem "taborjenju" pri vrhu svetovne teniške lestvice ATP.

Prvotno naj bi dokumentarec izšel ob koncu avgusta, a se je stvar zavlekla – po zmagi nad Jamesom Brooksbyem v osmini finala OP Združenih držav sinoči je “Nole” pojasnil, kaj se dogaja.

POVEZANO

“Želeli smo posneti še nekaj dodatnega materiala, trenutno imamo v načrtu, da dokumentarec v javnost spravimo konec koledarskega leta ali pa najkasneje februarja. Zbiramo še nekaj materiala tu v New Yorku. Niti tega ne vemo, ali bo šlo res za dokumentarec, ali pa kar za serijo. Vsi v ekipi bomo glasovali,” je povedal Srb.

Dodal je, da bodo ljubitelji tenisa prvič lahko dobili ključ do zakulisja, izvedeli stvari iz njegovega zasebnega življenja. “Gre za moje življenje in kariero, o meni so govorili vsi ljudje, ki so mi zares blizu, na filmu je kar nekaj intervjujev. Gledalci me bodo spoznali na drugačen način in videli, kakšen sem, ko ne tekmujem,” zaključuje prvi lopar sveta.

Đokovića v četrtfinalu Flushinga jutri čaka obračun z Matteom Berrettinijem. V vseh dosedanjih treh medsebojnih tekmah je Italijana porazil.

Komentari

Vaš komentar