Zvezdniške Stožice: Ob Dončiću, Dragiću, Jokiću tudi Đoković

Tenis 17. Avg 202220:39 > 23:271 komentar
Delite:
Foto: Aleš Fevžer

Košarkarski spektakel med Slovenijo in Srbijo je v dvorano Stožice privabil številna znana imena športa in zabave. Luka Dončić, Goran Dragić in Nikola Jokić so imeli tako povsem ob parketu posebno "konkurenco", saj je razumljivo veliko pozornosti požel tudi srbski teniški šampion Novak Đoković.

Dobitnik 21 turnirjev za Grand Slam si je srečanje ogledal v družbi svojega očeta Srđana. Kar se tiče njegovih naslednjih teniških podvigov, Đoković zaradi pravil v zvezi z novim koronavirusom še ni uradno najavil svoje poti onkraj luže, kjer se v zaključku avgusta začenja Odprto prvenstvo ZDA, je pa pred dnevi najavil, da bo del srbske reprezentance na Davisovem pokalu, ko bo Srbija med 13. in 18. septembrom v skupinskem delu igrala proti Kanadi, Južni Koreji in Španiji.

V dneh, ko svet čaka, ali bo teniški šampion del ameriške turneje, si je očitno Đoković vzel nekaj dni tudi za prijetno preživljanje prostega časa. Na košarkarskem spektaklu med Slovenijo in Srbijo je seveda tudi 35-letnik požel ogromno zanimanja, med drugim se je z njim fotografiral tudi najbolj znan slovenski navijač Aleksander Javornik.

Komentari

Vaš komentar