Prepoved igranja v Wimbledonu? Dobro, gledal bom Formulo 1

Tenis 10. Jul 202219:15 > 21:081 komentar
Foto: AP Photo/Jean-Francois Badias via Guliver

Izjemno zanimiva športna nedelja je pred male zaslone privabila tudi Danila Medvedjeva. Slednji bi te dni sicer verjetno raje na sveti travi Wimbledona igral turnir za Grand Slam, a je zaradi prepovedi igranja Rusom ostal brez te priložnosti. In ker ne igra, Medvedev očitno turnirja niti ni gledal.

Ko sta se v velikem finalu odprtega prvenstva Velike Britanije merila Novak Đoković in Nick Kyrgios, je Danil Medvedjev sedel pred svojim televizijskim sprejemnikom. A očitno ni spremljal sedme zmage Srba na sveti travi, ampak je svojo pozornost usmeril na avstrijske asfalte ter si ogledal dirko Formule ena, na kateri je Chales Leclerc tokrat na domačem dvorišču Red Bulla ugnal Maxa Verstappna.

Medvedjev se bo na teniška igrišča vrnil kmalu, ko se karavana seli v ZDA. Čeprav ni igral v Wimbledonu, na lestvici ATP ostaja na prvem mestu. Vodstvo teniške turneje je namreč odločilo, da zaradi britanske izključitve Rusov in Belorusov turnir na sveti travi ne bo štel za nove točke na teniški jakostni lestvici.

Komentari

Vaš komentar