Slabe novice za Đokovića, Avstralci jasni

ATP 20. Okt. 202110:19 > 12:076 komentarjev
Delite:
Matthew Stockman/Getty Images

Najboljši teniški igralec sveta Novak Đoković ne bo branil lovorike na OP Avstralije, če se ne bo cepil proti koronavirusu, je sporočil avstralski minister za priseljevanje Alex Hawke.

Najboljši teniški igralec sveta Novak Đoković ne bo branil lovorike na OP Avstralije, če se ne bo cepil proti koronavirusu, je sporočil minister za priseljevanje Alex Hawke.

Hawke je potrdil, da Avstralija igralcem, ki ne bodo cepljeni, ne bo dovolila vstopa v državo. “Od zdravstvenih delavcev in zdravstvenih svetovalcev smo prejeli nasvet, da v Avstralijo ne spuščamo ljudi, ki niso polno cepljeni. Vse skupaj bomo upoštevali,” je jasen Hawke.

Jasno sporočilo Avstralcev

“Ne vem, kako je pri Đokoviću, niti pomembno, pomembno je, če želi priti v Avstralijo, se bo moral cepiti z dvema odmerkoma,” je še dodal.

Đoković je pred dnevi razkril, da bo do konca sezone nastopil na turnirjih na Parizu, Torinu in Davisovem pokalu, za Avstralijo pa še ni vedel. Glede na to, da je okleval in čakal, kaj bodo povedali pristojni, mnogi sklepajo, da srbski zvezdnik ni cepljen.

Komentari

Vaš komentar