Adria Tour – Bliža se turnir z vrhunskimi igralci

Tenis ostalo 3. Jun 202010:28 > 10:30
REUTERS/Marko Djurica

V sredo popoldne se začne prodaja kart za Adria Tour, ki ga organizira Novak Đoković. Turnejo z vrhunskimi igralci boste lahko spremljali na kanalih Sportkluba.

Srbski ljubitelji tenisa bodo lahko svojega junaka Novaka Đokovića v živo videli za simboličnih 600 dinarjev (dobrih pet evrov). To je cena za dnevno vstopnico za dnevni termin, večerni termini pa so nekoliko dražji – 800 dinarjev (slabih sedem evrov).

Odločitev za ugodno ceno vstopnic je sprejel organizacijski odbor turneje Adria Tour, ki mu poveljuje direktor Đorđe Đoković. Glavni cilj turneje je, da bi ljudje, ki zares obožujejo šport, dobili priložnost, da uživajo v edinstvenem turnirju s teniškimi zvezdami.

Odločitev za določitev cene vstopnic ni bila enostavna, saj smo morali upoštevati veliko stvari. Tudi nastalo situacijo zaradi koronavirusa. Ker gre za dobrodelni dogodek, sredstva bomo namenili za pomoč, v okviru fundacije Novak Đoković, smo se odločili, da bodo cene vstopnic ugodne. Želeli smo, da si lahko ogled turnirja privošči povprečna štiričlanska družina, ki bo lahko uživala v obračunih najboljših tenisačev na svetu. Na turnirju bodo zaigrali Novak, Dominic Thiem, Alexander Zverev, Grigor Dimitrov in tudi naši asi Viktor Troicki, Dušan Lajović, Filip Krajinović…. Zaenkrat poznamo sedem igralcev, osmega pa bomo dobili, ko se zaključi TSS Tour, ki bo na sporedu teden pred začetkom turneje,” razkriva Đoković.

Obračune boste lahko spremljali samo na Sportklubu.