Upokojeni ameriški gorostas se norčuje iz Nadala

ATP 28. Feb 202411:57 1 komentar
FOTO: Profimedia

Nekdanji ameriški teniški igralec Sam Querrey, ki je znan predvsem po tem, da je leta 2016 v Wimbledonu presenetil Novaka Đokovića, si je na družbenih omrežjih privoščil Rafaela Nadala in Carlosa Alcaraza.

O ekshibicijski tekmi, ki se bo 3. marca odvila v Las Vegasu, smo včeraj že poročali.

Ljubiteljem tenisa je organizator (spletna videoteka Netflix) omogočil zasebni trening s protagonistoma omenjene revijalne tekme Rafaelom Nadalom in Carlosom Alcarazom. Ta stane 150.000 ameriških dolarjev (140.000 evrov op. a.), skupinski trening z obema Špancema stane 46.000 evrov, za sedež povsem ob igrišču v Ultra Areni, kjer bo potekal spektakel, pa je bilo potrebno račun olajšati za dobrih 2700 evrov.

Kupčija stoletja!

Zasoljene cene so dvignile kar nekaj prahu, med drugim se je iz njih ponorčeval tudi dvometraš Querrey, ki se po koncu teniške kariere preizkuša v vse bolj priljubljenem športu “pickleballu”.

“Če želite trenirati z menoj in Johnom Isnerjem, je cena le 2000 dolarjev (1850 evrov op. a.). To je kupčija stoletja! Vam povem, kaj bi v zameno za 150.000 dolarjev dobili od mene? Sprehodil vam bom psa, naučil vas bom zlagati perilo. Dal vam bom psihološko lekcijo o tem, kako NE osvojite turnirja velike četverice,” razlaga Querrey.

Tu pa se nasveti Američana, ki je v karieri osvojil 10 ATP turnirjev, še ne končajo: “Namesto vas bom opravil davčni obračun, vam pripravil kosilo in pokazal, kako ustvariti odlično vsebino za družbena omrežja. Še pokril vas bom za lahko noč. In glede na to, da Grand Slama ne boste osvojili, vam lahko pokažem, kako se igra ‘pickleball’.”

Bodite iskreni. Bi vse našteto res zavrnili in šli za omenjeno vsoto denarja raje opravit zaseben trening z “Rafo”?

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje