Simona Halep in Angie Kerber izpuščata Indian Wells

WTA 7. Mar 202013:48 > 13:51
Francois Nel/Getty Images

Nekoč najboljši igralki sveta, sodeč po WTA lestvici, Angelique Kerber in Simona Halep, sta se s svojima ekipama odločili izpustiti Indian Wells, prvi turnir serije Premier Mandatory v sezoni 2020.

Halepova, ki je prejšnji mesec osvojila Dubaj, je v Kaliforniji slavila pred petimi leti. Romunka ima še naprej težave s stopalom. “Neverjetno razočarana sem, ker moram izpustiti Indian Wells. Žal poškodba stopala, ki sem jo staknila v Dubaju, še naprej predstavlja težavo, nisem uspela okrevati,” je zapisala Halepova.


Kerberjeva, trikratna zmagovalka na turnirjih velike četverice, ima prav tako težave s poškodbo, čuti bolečine v nogi, poleg Indian Wellsa pa namerava izpustiti še Miami, torej tudi drugi turnir serije Premier Mandatory.

Moje potrpljenje je te dni na preizkušnji, še naprej okrevam po poškodbi noge. Upala sem, da bom pripravljena, a mi je zdravnik svetoval naj nekaj časa počivam,” je zapisala Nemka.

https://www.instagram.com/p/B9Z0rdeBSdH/


Turnir v kalifornijski puščavi Coachella se prične prihodnji teden v sredo, seveda pa ga boste lahko spremljali tudi na programih televizije Sportklub.