Hvalospevi košarkarjem poplavili družbena omrežja

Slovenci na OI 1. Avg 202113:07 > 13:58 1 komentar
Slovenska košarkarska reprezentanca.

Slovenski košarkarji po zmagi nad Španijo v 3. krogu predtekmovanja olimpijskega turnirja nestrpno čakajo na tekmeca v četrtfinalu, mi pa smo prečesali odzive na družbenih omrežjih, potem ko so Sekulićevi varovanci osvojili prvo mesto v svoji skupini.

Le nekaj sekund po triumfu se je oglasil Mark Cuban in kar v slovenskem jeziku vzkliknil: “Neverjetna zmaga!!!” Lastnik Dallas Mavericks je notorični navijač vsega, kar je povezano z Luko Dončićem, zato gre tudi v nadaljevanju turnirja pričakovati vsaj en njegov “čivk” po vsaki tekmi naše izbrane vrste.

Kot vsi privrženci slovenske košarke, je bil na trnih tudi Goran Dragić. Upokojeni reprezentant je čustveno pospremil zadnje sekunde srečanja, ko je bil na črti za proste mete njegov bratec Zoran.

Po prvem zadetem je malce zapel, ko pa je bilo jasno, da gre Slovenija v četrtfinale kot nosilec, pa je posnel simpatičen video:

Verjetno se ne bomo zmotili, če rečemo, da je bilo največ (slovenskih) odzivov povezanih s kartanjem, potem ko je španska košarkarica Cristina Ouviña na svojem Instagramu delila zgodbo, na kateri večji del naše reprezentance karta in ima na mizi v svoji sobi tudi alkoholno pijačo.

Vse skupaj je delovalo tako, kot da želijo Španci doseči suspenz slovenske reprezentance, zato so se tudi košarkarji sami na to temo pošalili. Danes po tekmi je bil duhovit tudi nekdanji kapetan reprezentance, Jaka Laković:

Podoben odziv je skupaj spravil tudi njegov nekdanji reprezentančni kolega Boštjan Nachbar, ki pa je še pred tem dodal, da ga izjemno veseli, ker je v ospredju ekipa in ne posameznik:

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje