Dekle Kristjana Čeha z ostrimi obsodbami nad trenerja

Slovenci na OI 1. Avg 202120:06 > 20:06 1 komentar
Anna Maria Orel, foto: Instagram (annamaria_orel)

V zadnjih dneh se je ob petem mestu Kristjana Čeha v metu diska na olimpijskih igrah precej govorilo o njegovem razhodu s trenerjem Gorazdom Rajherjem. Zgodil se je natanko 37 dni pred začetkom iger v Tokiu, na dan zdaj prihaja vse več podrobnosti o koncu njunega sodelovanja. Ostre obtožbe je s sledilci na družbenem omrežju delilo njegovo dekle, estonska metalka kladiva, Anna Marija Orel.

“Po mesecih tišine je čas, da se odzovem. Nikoli v življenju še nisem bila tako nadlegovana in podvržena grožnjam s strani dveh odraslih moških kot v zadnjih mesecih. Odvzete so mi bile osnovne pravice, tako kot človeku, kakor športnici. Siljena sem bila, da zapustim svojega fanta, kar seveda nisem storila, sem 25-letna ženska in sama sprejemam odločitve, prepovedali so mi prihod na stadion in s svojim fantom nisem mogla trenirati,” je zapis na Instagramu začela Anna Marija Orel.

V nadaljevanju je v angleškem zapisu omenila, da ni vplivala na razhod Kristjana Čeha s trenerjem Gorazdom Rajherjem, temveč želela pomagati, čeprav je “videla, da z njim manipulirajo,” je dejala.

Ker so se v medijih pojavile obtožbe, da je za ločitev od trenerja kriva ona, se je odločila končati molk. “Kristjan je trdo garal za vse, kar je dosegel in trener je poskušal storiti vse, da bi ga pred Tokio uničil. Najtežje je ljubljeno osebo opazovati v tako travmatični izkušnji, ko se je proti njemu obrnila lastna ekipa. Skoraj je zlomilo njega in mene,” je še zapisala Anamarija.

Na njen zapis se je odzval tudi Čeh in zapisal, da je nanjo ponosen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anna Maria Orel (@annamaria_orel)

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje