Hokejski spektakel iz Sarajeva ekskluzivno na Sport Klubu

Uncategorized 6. Jan 201413:39 > 13:40

Ljubljana – Telemach Olimpija bo redni del lige Ebel zaključila z dvema tekmama v Sarajevu. Oba spektakla iz olimpijske dvorane Zetra si boste ekskluzivno lahko ogledali na SK 3.

Sarajevo Ice Fest 2014 je pred vrati. Hokejisti Telemach Olimpije bodo v ponedeljek odigrali še obračun proti Innsbrucku, nato pa jih čaka pot v Sarajevo, kjer bodo odigrali zadnji dve tekmi rednega dela lige Ebel. V počastitev 30. obletnice zimskih olimpijskih iger bodo zmaji v tamkajšnji olimpijski dvorani Zetra gostili tradicionalne tekmece iz Beljaka in Celovca.

Celoten spektakel v glavnem mestu Bosne in Hercegovine se začenja v petek in končuje v nedeljo. Ob dveh tekmah lige Ebel bodo organizirali še številne aktivnosti za mlade hokejiste in tudi veteranski obračun med Slovenci in Bosanci, ljubitelji hokeja se bodo lahko zabavali tudi v Fan Zoni, pripravljajo pa tudi Disco On Ice.

Osrednji tekmi Sarajevo Ice Fest 2014 si boste ekskluzivno lahko ogledali na SK 3, kjer ste lahko skozi celotno sezono spremljali praktično vse domače nastope zmajev. Ljubljančane v petek sprva čaka dvoboj proti Beljaku (19.15), v nedeljo pa se bodo udarili še s Celovčani (17.50).

Zmaji so priložnost za neposredno uvrstitev v končnico že zdavnaj zapravili, tako da bosta tekmi v Sarajevu bolj kot ne šteli za prestiž.

Sarajevo Ice Fest 2014, spored:

Petek, 10. 1. 2014, ob 19.15 v živo na SK 3:
Telemach Olimpija – VSV Beljak

Nedelja, 12. 1. 2014, ob 17.50 v živo na SK 3:
Telemach Olimpija – KAC Celovec

Author: Ž. Š., Foto: FB/Telemach Olimpija