Milošević kljub zmagi: Jezen sem

Uncategorized 9. Avg 202023:29 > 23:34
Savo Milošević
Action Images via Reuters/Lee Smith

Trener Partizana Savo Miloševič po prepričljivi zmagi proti Javorju ni skrival navdušenja, vendar dodaja, da ne razume, zakaj njegova ekipa ob vsakem prihodu na igrišče nima takšnega pristopa.

Moram biti zadovoljen. Obenem sem tudi jezen, ker takšnega pristopa nismo imeli na predhodnih tekmah. Ko ima ekipa pravi pristop od prve do zadnje minute, potem izgleda tako. Sprašujem se, zakaj ni bilo tako tudi pred štirimi dnevi. V veliki meri je bilo zelo dobro, defenzivno in ofenzivno. Osvojili smo pomembne tri točke in popravili vtis,” je po zmagi proti Javorju dejal Savo Milošević.

V zadnji liniji so bile opravljene kar tri spremembne, vedar so se pokazale kot dobre. “Zadovoljen sem, ker smo zamenjali praktično celotno zadnjo linijo in zmagali. Tukaj sem imel največji strah. Ne zaradi nezaupanja v igralce, temveč ker je četverica prvič skupaj prišla na igrišče. Ob malih težavah je bilo zelo dobro. Potrebno je delati na nekaterih stvareh, toda ne moremo vsaki zmagi gledati v zobe. Tokrat je bilo več dobrih kot slabih malenkosti.”

Na koncu se je trener Partizana dotaknil tudi žreba kvalifikacij za Evropsko ligo: “Glede na to, kakšno srečno imamo, mislim, da bomo igrali z Romuni. Če se oni najtežji od teh treh ekip, potem bomo dobili njih.”