Neymar: Žalosten sem, ker moj brat Moura odhaja

Uncategorized 31. Jan 201812:56 > 13:05
Dean Mouhtaropoulos/Getty Images

Brazilski zvezdnik Neymar je odkrito spregovoril o potezi PSG-ja, ki se je odločil, da njegovega rojaka Lucasa Mouro proda v moštvo Tottenhama. Moura je že prispel v London, kjer ga čaka podpis pogodbe s Spursi.

Po zmagi Paris Saint-Germaina v francoskem pokalu proti Rennesu, je imel Neymar veliko razlogov za slavje, a iz druge strani tudi obžaloval potezo uprave moštva, ki se je odločila, da njegovega prijatelja in rojaka Lucasa Mouro proda londonskemu Tottenhamu.

“Žalosten sem, ker je Lucas moj dober prijatelj. Želi, da doseže veliko zadetkov in da se vrne v brazilsko reprezentzanco. To ni fer, ker je moj nogometni brat, a želim mu vse najboljše. Zdi se mi, da v našem klubu ni bil dovolj dobro izkoriščen,” je dejal Neymar.

“Lahko bi pokazal še več, ker je kvaliteten igralec, jaz pa žal nisem lastnik moštva in ne vodim ekipe. Če bi jaz sprejemal odločitve, bi Lucas ostal v Parizu,” je nadaljeval brazilski superzvezdnik.

Moura bo skušal oživiti svojo nogometno kariero na Wembleyju, saj je v letošnji sezoni igral le na petih tekmah in dosegel en zadetek. Kot “sedmica” Pariza je Moura pet sezon igral za PSG in odigral 229 tekem, dosegel 46 zadetkov in 50 asistenc.