Pobesneli Arda Turan dobil 16 tekem prepovedi!

Uncategorized 10. Maj 201818:50 > 18:54
Twitter

Nogometaš Istanbul Basaksehirja Arda Turan je prejel kazen 16. tekem prepovedi igranja za Istanbul Basaksehir, potem, ko je na petkovi tekmi odrinil stranskega sodnika.

Getty Images/Aitor Alcalde

Turška nogometna zveza je ostro kaznovala enega bolj znanih turških nogometašev Ardo Turana. Temu je zaradi napada na sodnika določila 16 tekem prepovedi igranja. Turan sicer kot posojen nogometaš Barcelone igra za Basaksehir, ki se v Turčiji bori za naslov prvaka. Trenutno najbolje kaže Galatasarayu, ki je prvi.

Njegov Istanbul Basaksehir je v petek remiziral s Sivasporjem in tako ostal brez dragocenih točk v boju za naslov prvaka. Povsem ob koncu tekme je živce izgubil tudi Turan, ki je odrinil stranskega sodnika in si s tem prislužil rdeči karton.

https://twitter.com/mehmet_coban87/status/992481736746561540

Turan je prejel kar 16 tekem prepovedi igranja; 10 tekem prepovedi igranja je prejel zaradi napada na stranskega sodnika, tri tekme za žaljenje sodnika in še tri tekme za grožnje, ki jih je izrekel sodniku. Poleg tega bo moral Turan, ki je imel v bližnji preteklosti težave tudi s turškim selektorjem Fatihom Terimom, plačati še 7.000 dolarjev kazni.