Zverev ugnal Federerja in se uvrstil v finale!

Uncategorized 17. Nov 201817:00 > 17:02
Twitter

Alexander Zverev je prvi finalist zaključnega Mastersa v Londonu. Nemec je s 7:5, 7:6 ugnal Rogerja Federerja in se uvrstil v finale.

Alexander Zverev se je z zmago nad favoritom Rogerjem Federerjem uvrstil v veliki finale zaključnega Mastersa v Londonu.

Zverev, ki je v skupinskem delu tekmovanju izgubil samo proti Novaku Đokoviću je odlično odprl današnji obračun proti Švicarju. Predvsem je bil odličen na svoj servis. Tekmeca sta bila vse do rezultata 5:5 poravnana, potem pa je Zverev najprej dobil igro na svoj servis in potem brez izgubljene točke le tega odvzel Federerju in prvi niz dobil s 7:5.

Drugi niz je bil prav tako izenačen, oba sta izgubila po eno igro na svoj servis kar pomeni, da je o zmagovalcu v drugem nizu odločala podaljšana igra. Tudi tam je bilo povsem izenačeno, dokler Nemec proti koncu ni zlomil Fedexa in mu odvzel eno točko in kasneje podaljšano igro dobil s 7:5 in s tem potrdil zmago ter uvrstitev v finale.

Za drugo finalno vstopnico se bosta ob 21. uri z našim neposrednim prenosom na SportKlubu2 pomerila Đoković in Kevin Anderson.