"Nole" prepričan: Najboljša predstava na turnirju!

Uncategorized 17. Nov 201822:41 > 22:42
Julian Finney, Getty Images

Najboljši teniški igralec na svetu Novak Đoković je bil izjemno zadovoljen z načinom, na katerega je odigral tekmo polfinala zaključnega Mastersa proti Kevinu Andersonu.

Srb je Južnoafričana premagal s prepričljivih 6:2, 6:2 in tako na prepričljiv način dosegel nov finale Mastersa v Londonu, kjer se bo boril za še sedmi naslov na tem prizorišču.

To je bil brez dvoma moj najboljši dvoboj na turnirju. Prišel je v pravem trenutku. Kevin je cel teden igral vrhunsko, a na začetku tekme izgubil servis, kar je bila na koncu odločilna zadeva. Vedel sem, da moram izkoriščati njegov, nekoliko slabši, drugi servis,” je povedal Đoković in dodal:

Zelo sem zadovoljen, da lahko konstantno igram na najvišji ravni. Veliko igralcev je na turnir prišlo utrujenih, a potrebno se je zavedati, da je to eno izmed najpomembnejših tekmovanj v letu, zato sem navdušen nad novim finalom.

Da je bil Novak res dominanten, govori tudi podatek o tem, da je dosegel več asov, kot Anderson. Danes se bo za novo turnirsko zmago, sedmo na zaključnem Mastersu sezone, boril proti Nemcu, Alexandru Zverevu, tekmo pa si lahko od 19. ure dalje ogledate na Sportklubu 2.