VIDEO: Nole izpadel in stresel jezo na obračunu dvojic

Uncategorized 13. Mar 20194:55 > 5:11
Clive Brunskill Getty Images

Novak Đoković je v tretjem krogu prvega Mastersa sezone v Indian Wellsu izgubil proti Philippu Kohlschreiberju, kasneje pa svojo jezo stresel sredi obračuna v konkurenci dvojic, kjer je s Fabiem Fogninijem napredoval v polfinale.

Novak Đoković in Fabio Fognini bosta igrala v polfinalu turnirja serije Masters v konkurenci dvojic. Če smo Novaka Đokovića vajeni na vrhu, pa je tokrat malce drugače, saj je še pred uvrstitvijo v polfinale turnirja v dvojicah izpadel med posamezniki kot prvi nosilec proti Philippu Kohlschreiberju

Izkušeni Nemec, trenutno 39. igralec sveta, je Srba premagal s 6:4, 6:4 v 96 minutah igre in prišel do svoje največje posamične zmage v karieri. Njegov nasprotnik v osmini finala bo francoski zabavljač Gael Monfils, ki je z 2:0 v nizih premagal Alberta Ramosa Vinolasa.  

Đoković pa ni imel veliko časa za počitek, saj se je takoj po porazu v tretjem krogu posameznikov podal na igrišče v konkurenci dvojic. Razlogi za poraz proti Nemcu kot vse kaže niso bili fizične narave, saj je Novak v obračunu dvojic pokazal veliko energije, pa tudi jeze, ki se je nabirala skozi teniški dan.

Sredi drugega niza je Đoković ob zaostanku z 1:3 besno vrgel lopar proti zaščitni ogradi in nadaljeval z razgrajanjem. Organizatorji verjetno ne bodo usmiljeni do Đokovića, ki ga čaka disciplinska kazen.

Oglejte si, kako je Srb stresal jezo med obračunom dvojic.