Iza Mlakar se seli v Novaro

Uncategorized 15. Jun 201912:12 > 12:30
Odbojkarska zveza Slovenije

Odbojkarska reprezentantka Iza Mlakar bo kariero nadaljevala v tujini. 23-letnica se seli k evropskim prvakinjam in sicer k zasedbi Volley Novara.

Iza Mlakar je kar sedem let igrala za prvo ekipo Nova KBM Branik, od katere se je letos poslovila z naslovom slovenske prvakinje. Z aktualnim italijanskim podprvakom je podpisala enoletno sodelovanje.

Za mano je sedem sijajnih, a tudi napornih sezon. Vesela sem, da odhajam veliko bolj zrela, kot sem bila pred štirimi leti, ko sem začutila željo po igranju v tujini, vendar sem zaradi študija medicine, ki sem ga vsa štiri leta usklajevala z odbojko, v Mariboru tudi ostala. Zdaj odhajam ponosna na vse, kar sem tukaj v Sloveniji dosegla in se hkrati veselim novih izzivov,” je povedala Mlakarjeva.

Igor Volley Novara mi je ponudil priložnost, ki sem jo z veseljem sprejela, saj verjamem, da bo to nov mejnik v moji karieri in podlaga za nadaljnji lastni razvoj. S klubom sem sklenila enoletno pogodbo. Igranje za takšen klub je zame velika čast in zavedam se, da hkrati tudi velika odgovornost. Tam se bom morala ponovno dokazati,” je dodala korektorica slovenske reprezentance.