O'Sullivan: Higgins me je spustil na realna tla

Uncategorized 16. Apr 202016:28 > 16:30
Getty Images/Justin Setterfield

Ronnie O'Sullivan, svetovna legenda snookerja je dejal, da je na njegovo kariero vplivalo več ljudi.

O’Sullivan je najprej izpostavil svojega velikega rivala Johna Higginsa s katerim se je od leta 1992 dalje, ko sta oba postala profesionalna igralca pomeril 69-krat.

“Pomagal mi je doseči vrhunec v moji igri. Vedno me je držal pod napetostjo. Bil je tam in me po potrebi spustil na realna tla. Imela sva nekaj odličnih dvobojev, doživel sem nekaj hudih in bolečih porazov a ko sem bil mlajši mi je to veliko pomenilo, ker so me ti porazi naredili močnejšega,” je dejal Ronnie in dodal: 

“Če bi zdaj doživel tak poraz bi si mislil, da nisem za te stvari. Toda ko ste mladi tega preprosto ne sprejmete. Nimaš se česa bati. Vse kar si lahko želite je, da ste boljši. Ko si starejši si ne želiš teh notranjih bojev, nimaš se želje toliko naučiti. John in jaz sva odigrala fantastične dvoboje.”

https://twitter.com/Lady44Sassy/status/1233145177646280705

Svetovni pokal v snookerju je bil predviden za 18. april s finalom, ki bi bil 4. maja. Zaradi pandemije koronavirusa pa so se organizatorji odločil, da turnir prestavijo. Naslov brani Judd Trump

Svetovni pokal je sicer zadnje dejanje v tekoči sezoni. V Sheffieldu poteka že 43 let. Organizatorji novega datuma še niso sporočili.