Degenek: Pripravljeni smo na vse, kar prihaja

Katarina Kostić

Branilec Crvene zvezde Miloš Degenek z veliko nestrpnostjo čaka na nadaljevanje nogometne sezone v srbskem prvenstvu, ki ga spremljajte v živo na programih Sportkluba.

Povezano

Presrečni smo in veseli, da smo končno na igrišču. Zaželeli smo si nogometa, kot tudi soigralcev,” je za spletno stran Crvene zvezde dejal Miloš Degenek in dodal, da so bile vaje na prvih treningih predvsem preventivne narave, da bi se izognili morebitnim poškodbam po tako dolgem mirovanju.

“Srečen sem, ker smo se končno vrnili. Težko je trenirati sam, sploh v zaprtem prostoru. Mi nogometaši živimo za igrišče in žogo. Ko nam to vzamete, je za nas zelo čudno. Vsi so mi manjkali, celotna ekipa mi je manjkala, ker smo mi ena velika družina,” je dodal branilec.

Sezona se bo v Srbiji nadaljevala 30. maja. “Mi smo pripravljeni na vse, kar prihaja. Ostale so nam še štiri tekme, naš cilj je, da osvojimo maksimalno število točk, da dosežemo čim več zadetkov, da čim bolje odigramo v obrambi. Enostavno, da igramo naš nogomet in se nato pripravimo na kvalifikacije v Evropi. Iskreno komaj čakam tekme, nikoli nismo bili dlje brez tekem, enostavno smo si zaželeli vsega,” Degenek že komaj čaka, da se vrne na igrišče. Sprva bodo tribune samevale, toda član Crvene zvezde je prepričan, da jih bodo navijači spremljali prek malih ekranov.