Milošević: Razprodaje ne bo, prioriteta pokal

Uncategorized 2. Jun 202015:23 > 15:25
FK Partizan

Trener Partizana Savo Milošević je na predvečer tekme četrtfinala srbskega pokala proti Radniku iz Surdulice dejal, da je prioriteta moštva, ki ga vodi ubranitev pokalne lovorike.

Črno-beli so pokalno lovoriko osvojili vsakič v zadnjih štirih sezonah. 

“Prva tekma po premoru je bila neboleča. Dober rezultat in brez poškodb, na srečo. To je bila ena največjih skrbi. Pokal Srbije je tisto tekmovanje, ki nas trenutno najbolj zanima. Pred nami so tri težke tekme, vključno s finalom. To tekmovanje je specifično in moramo biti na maksimumu,” je dejal Milošević.

Trener moštva iz Humske dobro pozna ljudi iz Surdulice. Toda prepričan je, da je vse odvisno zgolj in samo od njegove ekipe. 

“Čaka nas zelo motiviran nasprotnik. Majhne ekipe svojo priložnost za Evropo iščejo skozi pokal. Veliko moramo narediti, če želimo dober rezultat. Moja ekipa ima težave, ko popusti koncentracija. Takrat ima težave z vsemi moštvi. Ko smo osredotočeni pa se ne bojimo nikogar. Pokal je naša prioriteta. Za prvo mesto v prvenstvu nimamo več možnosti. Toda pomembno je da bomo končali na drugem mestu.”

Milošević je poudaril, da razprodaje pri Partizanu ne bo. 

“Od prestopov živimo toda razprodaje zagotovo ne bo. Šele v primeru izjemnih ponudb bomo presodili kdo je tisti brez katerega smo lahko. Imamo dobro oblikovano ekipo,” je zaključil Milošević

Tekma med Radnikom in Partizanom bo na sporedu v sredo, 3. junija ob 17:30. Neposredni prenos tekme bo na Sportklubu