Stanković v Zvezdi želi Tima Matavža

Uncategorized 13. Jul 20209:31 > 9:33
Getty Images

Nogometaši Crvene zvezde so že začeli s pripravami na novo sezono, ko si znova želijo zagotoviti nastop v elitni Ligi prvakov. Dejan Stanković naj bi v Beograd želel pripeljati tudi slovenskega napadalca Tima Matavža.

Tim Matavž je trenutno prost igralec, saj ni podaljšal sodelovanja z Vitessejem in je tako prost igralec. V zadnjih dneh smo lahko zasledili govorice, da bo v dodatnih kvalifikacijah za nastop v prvi slovenski ligi pomagal Gorici, srbski mediji pa poročajo, da se je znašel tudi na radarju Crvene zvezde.

Dejan Stanković se dobro zaveda, da potrebuje novega napadalca, s katerim bi zaostril konkurenco v konici napada, ob tem pa se je znova poškodoval Richmond Boakye. “Kar je pri Slovencu vredno zlata, je ekipni duh. Zna dosegati zadetke i biti klasični napadalec kot Boakye, a zna biti tudi podajalec v številnih situacijah, prosto povedano je igralec z ‘glavo’,” srbski mediji o Matavžu pišejo z izbranimi besedami in dodajajo, da nekdanji evropski prvaki v preteklosti s slovenskimi nogometaši nikoli niso naredili napake.