Partizan po preobratu poražen v Novem Pazarju

Uncategorized 5. Avg 202018:53 > 18:56
Facebook

Že v drugem kolu Superlige je Partizan doživel poraz. Kar se je nakazevalo že v Kruševcu, se je zgodilo v Novem Pazarju, kjer so domačini črno-bele premagali s 3 : 2.

Obe strani sta začeli zelo odprto. Tako kot v Kruševcu v prvem kolu so črno-beli dobili prvi zadetek. Zdjelar je naredil prekršek v kazenskem prostoru in enajstmetrovko je v 22. minuti zanesljivo izvedel Nedeljković. 1 : 0 je bil tudi izid polčasa.

Začetek drugega dela je spominjal na prvega, ampak vlogi sta bili zamenjani. Domačini so zamudili nekaj lepih priložnosti, Partizan pa je zadel. V 59. minuti je izenačil Soumah. Za prvi preobrat na tekmi je v 70. minuti poskrbel Asano, ki je zadel za vodstvo Partizana.

Po tem zadetku je trener črno-belih Savo Milošević naredil dve čudni menjavi, saj je iz igre vzel najpomembnejša igralca, Natcha in Soumaha. Na drugi strani je Kenan Kolašinac potegnil prave poteze. Samo osem minut po vstopu v igro je Perić izenačil na 2 : 2.

Do odločitve je prišlo v 78. minuti, ko je žogo mimo lastnega vratarja nesrečno poslal Miletić za končnih 3 : 2 za Novi Pazar.