Alvarez odgovarja Neymarju: Nauči se izgubljati!

Uncategorized 14. Sep 202014:32 > 14:39
REUTERS/Gonzalo Fuentes

Nogometaš Marseilla Alvaro Gonzalez je odgovoril na Neymarjeve obtožbe. Brazilec je dejal, da je bil deležen rasističnih opazk.

Končnica včerajšnje tekme med PSG-jem in Marseillom je bila zelo vroča. Sodnik Brisard je v samem zaključku tekme izključil kar 5 nogometašev. Med tistimi, ki so prejeli rdeč karton, je bil tudi Neymar. Prvi zvezdnik francoske lige je bil izključen, ker je namerno udaril Gonzaleza z roko.

Dan po tekmi, se strasti še vedno niso umirile.

Brazilec je dejal, da je bil deležen rasističnih opazk.

Obžalujem samo to, ker svi**e nisem udaril v obraz,” je zapisal jezni Brazilec in dodal:

“Lahko je VAR pokazal mojo agresijo. Rad bi, da posnetek pokaže, kako me je rasist označil za opičjega k*******a sina. To bi rad, da vidi. Mene kaznujete. Kaj pa je z njim?”

Sedaj je prišel odgovor tudi z druge strani:

To, da sem dejal kar koli v povezavi z rasizmom, je čista laž. Na svetu ni prostora za rasizem. Moja kariera je čista, kot tudi vsakodnevno druženje s prijatelji in soigralci. Enostavno je potrebno včasih priznati poraz. Včeraj smo osvojili pomembne 3 točke,” je zapisal Alvaro Gonzalez.

Španec je zraven objavil tudi sliko. Verjetno ni naključje, da je na njej slikan s številnimi temnopoltimi nogometaši in Japoncem Nagatomom.

Ekipa iz Velodroma je sicer včeraj na Parku Princev slavila z 1:0. Za Marseille je zadel Thauvin.