Na pragu PSG morda še ena velika okrepitev

Uncategorized 6. Jun 202117:32 > 17:32
Gianluigi Donnarumma
Gianluigi Donnarumma. Foto: Guliverimages

Ne samo Georgino Wijnaldum, brez odškodnine naj bi letos poleti v PSG prišel tudi mladi italijanski zvezdnik Gianluigi Donnaruma. Mladi vratar Milan zapušča po izteku pogodbe.

Gianluigi Donnaruma, ki je star komaj 22 let, a se lahko pohvali s prek 250 nastopi v majici Milana, San Siro zapušča, ker se ni uspel dogovoriti za podaljšanje pogodbe. Italijanski reprezentant je bil preveč požrešen, zato so se pri Milanu odločili, da se bodo z njim razšli.

Odkar je postalo jasno, da zapušča Milano, so Donnarumo povezovali s številnimi evropskimi velikani, če gre verjeti informacijam, ki prihajajo z Apeninskega polotoka, pa naj bi bil eden najboljših mladih vratarjev na svetu zdaj najbližje selitvi v Pariz.

PSG naj bi Donnarumo snubil že pred časom, a naletel na gluha ušesa, zdaj pa so se stvari bojda spremenile. Parižani naj bi Italijanu nudili pogodbo v višini kar 12 milijonov evrov na leto, kar naj bi Donnarumo prepričalo.

Bo pa, če so govorice resnične in bo do prestopa res prišlo, zanimivo videti, kaj se bo zgodilo z dozdajšnjim prvim vratarjem PSG Keylorjem Navasom, ki je tudi v prejšnji sezoni branil v odlični formi in je s PSG nedavno podaljšal pogodbo.