“Tiger ni bil pijan – bila je nesreča”

Uncategorized 26. Feb 202112:52
Tiger Woods
Photo by Kevin C. Cox/Getty Images

Eden od najboljših golfistov vseh časov Tiger Woods je doživel težko prometno nesrečo, v kateri se je huje poškodoval. Američan ni utrpel poškodb nevarnih za življenje, vendar je težje poškodoval desno nogo.

#related-news_0

Tiger Woods je že opravil operacijo na poškodovani nogi, nekaj dni po nesreči pa so policisti iz Los Angelesa odkrili, da 45-letnik v času nesreče ni bil pod vplivom nedovoljenih sredstev.

Lokalni šerif okrožja Alex Villanueva je pojasnil, da ne bodo podali prijave proti zvezdniku zaradi nesreče, ki se je zgodila okoli 50 kilometrov od centra Los Angelesa.

Ni bil pijan. To lahko takoj zavrnemo. Nesreča se je zgodila na težjem odseku, kjer gre cesta navzdol in na kateri so bile že prej pogoste prometne nesreče. Še vedno nimamo posnetkov iz avtomobila, ki je bil pred nesrečo. Vozilo Woodsa je zadelo v robnik, nato v drevo, preden se je nekajkrat obrnilo sto metrov od mesta, kjer je Woods izgubil kontrolo,” je izjavil Villanueva.

Woods je član PGA turneje od leta 1996, osvojil je 15 major turnirjev, s čimer je na drugem mestu večne lestvice za Jackom Nicklausom. Je lastnik številnih rekordov v golfu in brez dvoma najbolj prepoznaven obraz tega športa.

Komentari

Vaš komentar