Ibrahimović proti Oblaku? Ne, proti Obelixu

Nogomet 27. Sep 20229:58 0 komentarjev
Zlatan Ibrahimović
Foto: YouTube

Švedska nogometna reprezentanca tudi na današnji tekmi lige narodov proti Sloveniji zaradi poškodbe ne bo mogla računati na svojega zvezdnika Zlatana Ibrahimovića, ki se je v času okrevanja odločil vstopiti v svet filma.

Potem ko je v nogometu osvojil skoraj vse, kar se je osvojiti dalo, se je švedski nogometni zvezdnik Zlatan Ibrahimović odločil, da pokori še filmski svet. Član italijanskega Milana bo namreč zaigral v priljubljeni filmski priredbi stripa o Asterixu in Obelixu z naslovom “Asterix & Obelix: The Middle Kingdom.” Šved bo v njej upodobil rimskega gladiatorja Caiusa Antivirusa in zaigral ob boku Vincenta Cassela (Julij Cezar) ter Marion Cotillard (Kleopatra), poroča ESPN.

Napadalec je novico s svojimi oboževalci delil na družbenem omrežju twitter, kjer je objavil tudi napovednik filma, v katerem lahko 40-letnika za nekaj sekund vidimo, kako v gladiatorski opravi mlati svoje nasprotnike.

Že peti del franšize o pogumnih Galcih, ki kljubujejo mogočnim Rimljanom, je nastal v režiji Guillaumeja Caneta, ki mu je pripadla tudi vloga Asterixa, medtem ko bo v vlogi Obelixa prvič debitiral Gilles Lellouche, ki je nasledil legendo francoskega filma Gerarda Depardieuja.

Ibrahimović sicer ni prvi nogometaš oziroma športnik, ki bo zaigral v priljubljeni filmski franšizi. Že leta 2008 je manjšo vlogo v Asterix na olimpijskih imel legendarni Zinedine Zidane, v filmu pa so se mu pridružili tudi košarkar Tony Parker, voznik formule 1 Michael Schumacher in teniška igralka Amelie Mauresmo.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!