Šeško ostal brez dvoboja z Zlatanom Ibrahimovićem

Liga prvakov 3. Sep 202211:59 0 komentarjev
Zlatan Ibrahimović
Zlatan Ibrahimović ima v zadnjem času veliko težav s poškodbami. Foto: Francesco Pecoraro/Getty Images

Trener nogometnega kluba Milana Stefano Pioli je izbral 23 igralcev, na katere bo računal v letošnjem skupinskem delu lige prvakov. Zanimivo, na seznamu se ni znašel eden največjih zvezdnikov moštva Zlatan Ibrahimović.

Milančani, ki se bodo v skupinskem delu elitnega tekmovanja pomerili s Chelseajem, zagrebškim Dinamom in Salzburgom slovenskega reprezentanta Benjamina Šeška, vsaj v prvi polovici sezone v Evropi ne bodo računali na Zlatana Ibrahimovića.

Razlog za odločitev bržkone tiči v dejstvu, da se 40-letni švedski nogometaš in eden najboljših napadalcev zadnjih dveh desetletij že dalj časa spopada s poškodbo kolena, zaradi katere naj bi se na nogometna igrišča vrnil šele v začetku prihodnjega leta. Pioli se je kljub temu odločil, da na seznam 23 igralcev uvrstil prav tako poškodovanega Alessandra Florenzija, na njem pa sta se pričakovano znašli tudi okrepitvi iz Barcelone in Liverpoola Sergino Dest ter Divock Origi.

Italijanski predstavnik bo prvo tekmo v ligi prvakov odigral že v torek, ko bo gostoval pri avstrijskemu prvaku iz Solnograškega.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!