Bucksi si lahko oddahnejo, Giannis čudežno ostal v enem kosu

Košarka 30. Jun 202122:37 > 22:39
Giannis Antetokounmpo jo je k sreči odnesel bolje, kot se je sprva zdelo. Foto: Guliverimage.

Košarkar Milwaukeeja Giannis Antetokounmpo, ki se je poškodoval na četrti tekmi konferenčnega finala vzhodne konference proti Atlanti, naj bi ubežal težji poškodbi, poročajo v ZDA. Za zdaj ni znano, kdaj bi se lahko vrnil na parket.

Poškodba zvezdnika Milwaukee Bucks je bila na prvi pogled grozljiva. V klubu so po tekmi, ki jo je dobila Atlanta in izid v seriji izenačila na 2:2, izrazili skrb, da si je priljubljeni Grk nigerijskih korenin Giannis Antetokounmpo težje poškodoval levo koleno, potem ko mu je spodletel poskusu blokiranja meta Clinta Capele.

Poškodba Giannisa Antetokounmpa

Ob doskoku mu je nerodno upognilo koleno, Grk je v bolečinah obležal na tleh, a se naposled uspel postaviti na noge in odšepati z igrišča.

Podrobnejši zdravniški pregledi so pokazali, da ni utrpel zloma ali strgane kolenske vezi, kakor so se bali v klubu, kar je zagotovo odlična novica pred nadaljevanjem končnice, čeprav je povsem mogoče, da Giannis to sezono ne bo več igral.

“Ni strukturne poškodbe Giannisovega levega kolega. Ligamenti so celi, čas vrnitve neznan,” je sporočil dobro obveščeni novinar ESPN Adrian Wojnarowski.

Komentari

Vaš komentar