Izziv Pod prečko: Pred milijonskim prestopom pometel s konkurenco (VIDEO)

Nogomet 14. Dec 202310:30 0 komentarjev

17-letni Luka Topalović v tej sezoni navdušuje vse, zato ne čudi, da so se pri rumeni družini odločili, da se prav on pomeri z našim izzivom Pod prečko.

Trenutno najbolj vroč slovenski najstnik v Prvi ligi Telemach je zaradi prestavitve 20. kroga na pomlad najverjetneje že odigral svojo zadnjo tekmo v domači ligi, mi pa smo ga na srečo še ujeli in postavili pred zabaven izziv v magazinu Pod prečko. Strelec dveh golov v tej sezoni v državnem prvenstvu je imel zahteven izziv, saj je v prejšnji epizodi Jan Koprivec odlično izkoristil nekoliko slabšo zelenico na Bonifiki in žogo zelo približal sredini igrišča. Ampak to za Topalovića ni bilo dovolj, saj nas je vse navdušil z neverjetno natančnostjo in potrdil svoj talent tudi v posebnih izzivih z nogometno žogo.

Bašanović v Pod prečko: Topalovićev prestop mora biti vreden vsaj milijon evrov

O Topalovićevi prihodnosti je tekla beseda tudi v zadnji epizodi oddaje Pod prečko, v kateri je bil gost nogometni zastopnik Elvis Bašanović. Slednji sicer ne skrbi za razvoj mladega talenta Domžal, a je zaradi svojih izkušenj in znanja pravi sogovornik za realno oceno prihajajočega prestopa Topalovića v Italijo. “Mislim, da mora biti prestop vsaj milijonski. Fant je dobil veliko priložnosti, je nadarjen in je letnik 2006. Zagotovo bo to prestop višji od milijona evrov. Višina odškodnine je na koncu odvisna od sposobnosti zastopnika, kluba in tržišča ter celotnega dogajanja. Veliko bo odvisno od tega, če bo prišlo do večih ponudb. V tem primeru se to lahko izkoristi za dvig cene. Poznam informacije o prestopu, a ne bi bilo pošteno, da v javnosti karkoli komentiram, saj ne gre za našega igralca,” je povedal Bašanović.

Kot smo že poročali, se za 17-letnika najbolj zanima Palermo, kjer je svojo italijansko pot začel Josip Iličić. Lahko gre Topalović, ki zdaj vodi v našem izzivu Pod prečko, po njegovih stopinjah in si pokori italijansko Serie A?

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!