Slovo kapetana na Bonifiki spremljale solze njegovega očeta

Nogomet - video 16. Maj 202218:27 > 19:33 1 komentar
Slovo Ivice Guberca; Foto: Aleš Fevžer

Pred tekmo 35. kroga Prve Lige Telemach med FC Koper in NK Radomlje je klub z Obale poskrbel za častitljivo slovo kapetana Ivice Guberca od nastopov na Bonifiki v vlogi profesionalnega nogometaša.

Vezist kanarčkov se bo v novi sezoni posvetil funkciji klubskega funkcionarja.

To je moja zadnja sezona. Mislim, da je prišel čas, da se tako odločim, priigrali smo si cilj, to je Evropa. Ne vidim več motiva, da nadaljujem. Potrebno je končati, ko si na vrhuncu. Saj ne, da ne verjamem v to, da naslednje leto ne bomo konkurenčni, a se bolj vidim v pisarniški funkciji,” je Guberac prejšnji mesec ekskluzivno povedal v oddaji Pod prečko.

Solze, plaketa, aplavz

Mlajši Guberac se vidi v kadrovanju, spremljanju mladih nogometašev in bo v prihodnji sezoni vsekakor vitalen del vodstvenega ustroja na Ljubljanski cesti 2.

Pred današnjo tekmo Kopra z Radomljami, se je klub na dostojen način poslovil od svojega “otroka”, za prispevek od leta 2005 se mu je zahvalil in ga objel tudi njegov oče (predsednik kluba) Ante Guberac, publika je “Il Capitana” nagradila z aplavzom.

Za pečat, ki ga je pustil v rumenem dresu, je Guberac ml. prejel uokvirjen dres, soigralci so mu pripravili špalir, vsak posebej ga je pred zadnjo tekmo na Bonifiki prisrčno objel.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje