Nore številke za cirkus v Miamiju

Dvoboj bo potekal pod posebnimi pravili. Uradnega zmagovalca ne bo. Foto: AP Photo/Jim Rassol

Ponoči se je potekalo še zadnje soočenje Floyda Mayweatherja in Logana Paula pred boksarskim "cirkusom" na štadionu Hard Rock v Miamiju. Vse je potekalo mirno, Logan je prepričan, da bo šokiral boksarskega zvezdnika, Floyd pa se je le nasmehnil.

V eskhibijcijskem dvoboju med boksarsko legendo, 44-letnim neporaženim Floydom Mayweatherjem, ki je dobil vseh 50 dvobojev v karieri, in Youtube zvezdnikom Loganom Paulom se kljub vsem nesmislom vrtijo nore številke.

Floyd je priznal, da je, še preden je stopil v ring, dobil 30 milijonov dolarjev, še dodatnih 100 milijonov pa si obeta od deleža plačljivih ogledov. Tudi Logan bo lahko z denarno pogačo več kot zadovoljen, pričakuje se, da bo na njegov račun kapnilo okoli 20 milijonov dolarjev.

Uradno tehtanje:

Paul: Vidim, da ni pripravljen, Floyd: Vem, kaj moram storiti

Na zadnjem soočanju je vse potekalo mirno. Paul je prepričan, da bo šokiral svet. “V očeh mu vidim, da ni pripravljen, ne ve, kaj ga čaka, premagal bom najboljšega boksarja v zgodovini. To ni moj največji dvoboj, njegov je, saj lahko vse izgubi,” je prepričan youtuber, ki je bil na tehtanju kar 15 kilogramov težji od Mayweatherja.

“Bil sem že tukaj, vem, kaj moram storiti. Višina ne zmaguje dvobojev, niti teža, dvoboje zmaguje boksarsko znanje, tega imam,” je mirno dejal boksarski veteran, ki bo ne glede na vse spet dodobra napolnil svojo že tako polno vrečo denarja.

Posebna pravila:

* sodnikov ni
* uradnega zmagovalca ne bo
* nokavt je dovoljen
* boksarske rokavice številka 10
* dolžina dvoboja: osem rund po tri minute

Komentari

Vaš komentar