Mayweather in YouTube zvezdnik iz oči v oči

Drugi športi 5. Jun 202110:22 > 14:35
Floyd Mayweather Logan Paul
AP Photo/Lynne Sladky

Eden najboljših boksarjev vseh časov Floyd Mayweather in YouTube zvezdnik Logan Paul sta se pred ponedeljkovo ekshibicijo v Miamiju še zadnjič srečala iz oči v oči.

Floyd Mayweather in Logan Paul se bosta pomerila v obračunu z osmimi rundami po tri minute. Mayweather in Logan sta v promocijske namene opravila še zadnje srečanje pred borbo. Iz oči v oči sta si nepremično strmela več kot dve minuti, s čimer sta še dodatno dvignila temperaturo.

Nekdanji svetovni prvak v različnih kategorijah in verzijah ne dvomi, da se bo ekshibicija na Hard Rock stadionu končala z njegovo zmago. “Zabavno bo. Obstaja velika razlika med YouTube borcem in elitnim borcem. Zaradi tega ne rabim skrbeti, profesionalec sem že 25 let. Boril sem se z najboljšimi, videl sem vse stile in jih uspešno premagoval,” je samozavesten Mayweather, medtem ko tudi Paul poka od samozavesti: “Moram ga nokavtirati. Prepričan sem, da se bo nekdo predal. Jaz nisem izbral boksa, boks je izbral mene in sedaj je pred menoj naslednji izziv.”

Komentari

Vaš komentar