Svetovna prvakinja s premajhnimi kopalkami nasmejala splet

Ostali športi - video 21. Jun 202221:12 > 22. Jun 2022 14:31 0 komentarjev
Avstralka Ebanie Bridges je znova zakurila splet. Foto: Instagram/Ebanie Bridges

Avstralska boksarka Ebanie Bridges, svetovna prvakinja v bantamski kategoriji po verziji IBF, je znova nasmejala svetovni splet. Osrednja tema je bil njen zapis na socialnem omrežju.

Ebanie Bridges je, če smo pošteni, v boksarskem svetu zaslovela po svojem nevsakdanji opravi na tehtanju. Nanj pride vedno v drugačnem čipkastem spodnjem perilu, zato ne čudi, da je moški del ljubiteljev boksa naravnost ponorel in ji zdaj sledi na vsakem koraku.

Zgrešili niso niti njenega zadnjega čivka, ki si ga je v nekaj urah ogledalo krepko preko 100 tisoč ljudi. “Ko naročiš premajhen bikini, ker pozabiš, kako velike imaš,” se je pošalila avstralska boksarka in dodala video, na katerem se vidi, da na novo naročene kopalke s težavo pokrivajo njeno oprsje.

Naročila si je premajhne kopalke:

V Sydneyju rojena boksarka, ki opravlja tudi poklic učiteljice matematike, ima veliko privržencev. Odlična je tudi v ringu in nikakor ni zaman svetovna prvakinja.

Konec marca je v Leedsu, v mestu svojega najljubšega nogometnega kluba, po enotni sodniški odločitvi ugnala Argentinko Mario Ceillio Roman in postala svetovna prvakinja v bantamski kategoriji po verziji IBF.

Vrhunci z dvoboja za njen prvi svetovni naslov:

Do zdaj ima na svojem računu devet profesionalnih borb. Izgubila je le eno. Edini poraz sega v april 2021, ko je v Londonu morala priznati premoč Britanki Shannon Courtenay.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!