Ozvočeni Dončić: “Pazite se me!”

Košarka 23. Feb. 20229:27
Delite:
Luka Dončić je na tekmi All Star poskrbel za veliko dobre volje. Foto: Guliverimage

Slovenski košarkarski zvezdnik Luka Dončić je bil na tekmi vseh zvezd zelo dobro razpoložen. Čeprav je dosegel le osem točk, pa je s svojo razigranostjo predvsem na klopi poskrbel za veliko dobre volje. Nekaj teh posnetkov so ujeli tudi kamere, Dončić pa je pod dresom nosil tudi mikrofon.

Dodatna pozornost je 22-letnemu Ljubljančanu očitno godila, saj je ves čas stresal šale. Spraševal je, če je tudi na tekmi vseh zvezd po šestih osebnih napak na vrsti izključitev, v pogovoru z različnimi košarkarji na parketu pa je večkrat opozoril: “Pazite se me, ozvočen sem!” In se spraševal, zakaj so organizatorji izbrali prav njega, saj “ne govori veliko”.

Ogromno časa je preživel s srbskim igralcem Denverja Nikolo Jokićem, s katerim sta si privoščila Draymonda Greena. Dončić je člana Golden Stata, ki je večer preživel v obleki in zanimivi obutvi, spraševal, če bi lahko s temi čevlji šel tudi v sneg. Ko se ni mogel spomniti besede za gore, je Jokića vprašal: “Kako se kaže planina, jeb**e?”

Zvezdnik Dallasa, za katerim je po povprečnem številu točk na tekmo najboljši mesec v ligi NBA, je čez celotno tekmo dajal smešne pripombe, ki so nasmejale prisotne. Posebno čast pa je doživel, ko ga je pred tekmo med ogrevanjem objel legendarni Michael Jordan. 

Vrhunce Dončićevega večera so v videokolaž zbrali pri njegovem Dallasu.

Komentari

Vaš komentar