Šeškova vragolija pod obročem, ki je ne zmore niti Dončić

Nogomet 20. Sep 202211:38 1 komentar

Da je Benjamin Šeško izjemen nogometaš, seveda ni nobena skrivnost. A v oddaji Pod prečko je slovenski nogometni dragulj razkril, da je kot otrok veliko igral tudi košarko. Njegov agent Elvis Bašanović pa je priznal, da ga je iz Domžal v Salzburg prodal tudi na podlagi košarkarskega posnetka. In ta posnetek zdaj ekskluzivno delimo tudi z bralci Sportkluba.

“Košarkarska” vragolija Benjamina Šeška

“Benjamin je bil star 14 let in jaz sem ta posnetek poslal vsem klubom, s katerimi smo se pogovarjali. Red Bull je znan po tem, da veliko dajo na fizične sposobnost, podobno kot tudi angleški klubi. S športnim direktorjem Salzburga se še danes pošaliva, da je bil Beni edini nogometaš, ki sem ga prodal na podlagi košarkarskega videa,” je v oddaji Pod prečko posnetek pokomentiral agent Benjamina Šeška Elvis Bašanović.

Košarka mu še danes pomaga pri nogometni karieri

V oddaji je preko video povezave gostoval tudi Benjamin Šeško, ki je priznal, da je kot mladenič poleg nogometnih zelenic veliko časa preživel tudi na košarkarskih igriščih. A ves čas je vedel, da želi nekoč igrati nogomet.

“V času odraščanja sem igral tako košarko kot nogomet. Košarka mi je precej pripomogla pri koordinaciji, da sem danes kljub svoji velikosti zelo agilen. Pri košarki je veliko gibanja levo in desno, spreminjanja smeri, hitrih korakov oziroma hitrega delovanja nog. Vse to mi pomaga še danes. Ko sem bil otrok, sem malce celo razmišljal o izbiri košarke, ampak sem vseeno verjel, da bom večje uspehe dosegal v nogometu, zato sem temu posvečal več pozornosti in trdo delal,” usklajevanje košarke in nogometa v oddaji Pod prečko pojasni mladi slovenski napadalec.

Benjamin Šeško v oddaji Pod prečko

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje