Slo Rocky obljublja: Draga moja Srbija, jokala boš (VIDEO)

SK Fight 5. Maj 202411:30 4 komentarji
Miran Fabjan Foto: FNC

Miran Fabjan je trenutno najbolj vroč MMA borec na Balkanu. Slovenski Rocky ima iz minute v minute več oboževalcev, če mu 1. junija uspe, kar govori ves čas, pa bo zagrmelo kot že dolgo ne.

39-letni Miran Fabjan po obuditvi borilne kariere melje vse pred sabo. Nekdanji šampion v K-1 je presedlal med MMA borce, kjer je hitro pokazal, da tudi tukaj ni od muh.

Začelo se je z zmago v prvi rundi proti Tadeju Dajčmanu, svoj pohod je nadaljeval proti Fatihu Aktasu, Balkan pa je dokončno zatresel s sijajnima zmagama v Sarajevu in Stožicah. Decembra lani se je poigral z bosanskim mišičnjakom Tomislavom Spahovićem, konec marca pa je v Stožicah nokavtiral še hrvaškega bombarderja Maria Žgelo.

Ves “pomp”, ki je nastal okoli Fabjana, je pri Primorca popeljal do dvoboja s srbskim kladivom Darkom Stošićem, ki velja za najboljšega težkaša v regiji, a Slo Rocky je prepričan, da Srb 1. junija v beograjski Areni nima možnosti.

Miran Fabjan
Foto: FNC

“Stošić se je s tem, ko je podpisal pogodbo, naredil največjo napako. Šel bo v kletko z nekim Fabjanom, ki ga nihče ne pozna, a po prvem juniju bom poznam po tem, da sem nokavtiral Stošića. Komaj čakam,” je v pogovoru za MMA Respect povedal samozavesti Slovenec, ki je ponovno govoril kot navit.

Za Srba ima že pripravljeno pesem

“Lahko vam povem, kako bo. Prvič, ko bo zamahnil, bo sledila kontra in nokavt. Borba v “stand-upu” ne bo trajala minuto, če me zruši, kar mu bo najverjetneje uspelo, bo vse skupaj malce podaljšalo, a prvič, ko vstanem, bo konec. Spremenila se mu bo mimika na obrazu, sledil bo udarec in konec. ‘Lahko noč, moja mala barbika. Vse je bilo zaman…’ Tako mu bom zapel, ko ga nokavtiram,” je povsem resno povedal Fabjan.

V Stožicah je po hitrem postopku opravil z Mariem Žgelo:

V Beograd prihaja dvignit roke

“Stošić resnično si se zafrknil. Kar se tiče borbe stoje, bi lahko sam pisal knjige, medtem ko Stošić je v tem elementu resnično slab. To vam bom pokazal v Areni. Sam sem ta dvoboj že dobil, v Beograd prihajam le dvigniti roke,” je nadaljeval svojo mantro.

“Pri Stošiću ne vidim ene stvari, ki bi skrbela. Vsi, ki mislijo, da me lahko zadane stoje, so debili. Resnično. Če bo borba potekala stoje, bo vsega konec v eni minuti. Vsem lahko ob tej priložnosti povem, če Stole ne bo šel v rušenje, ne more preživeti niti minute,” je prepričan Fabjan.

Darko Stošić
Darko Stošić Foto: Profimedia

Pričakuje se polno Areno

Besede Slo Rockyja, ki jih ljubitelji MMA požirajo kot mali otroci kletvice, so kot gorivo za ogenj, ki se obeta 1. junija. Pričakuje se polno beograjsko Areno, ki sprejme več kot 20 tisoč gledalcev.

Po besedah Fabjana bo tam med dva in tri tisoč slovenskih navijačev. “Pridete v Areno vsi, tako tisti, ki navijate zame kot tisti, ki navijate za Stošića. Podporo bo on bolj potreboval, a ne glede na to, kako glasni boste… Draga moja Srbija, jokala boš, razočaranje bo veliko, saj bo Fabjan dvorano zapustil s Stoletovo glavo v roki,” je še zaključil zanimiv pogovor slovenski MMA borec.

Loading Poll…

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje