Karanović prekinil negativno serijo: Zdaj bomo še boljši

Nogomet 23. Sep 202123:33 > 23:40 0 komentarjev

Maribor je po burnem klubskem dogajanju v zadnjih dneh, v katerih je "odletel" trener Simon Rožman, v četrtkovem štajerskem derbiju vendarle prišel do zmage. Celjane je v Ljudskem vrtu premagal z 2:0. Začasni trener vijoličnih Radovan Karanović je bil s prikazanim zadovoljen in prepričan, da bo od zdaj naprej lažje.

Mariborčani so po štirih tekmah brez zmage, v četrtek vendarle prekinili črno serijo in z zmago z 2:0 premagali štajerske rivale iz Celja.

“V zadnjih treh dneh smo se trudili, da ekipo spravimo v psihološki moment, ki bi nam pomagal, da odigramo boljše, kot smo sposobni. Mislim, da smo zasluženo zmagali, čestitke igralcem za prikazano proti Celju,” je takoj po tekmi dejal “gasilec” na mariborski klopi.

Mariborčani, ki zdaj za vrhom lestvice zaostajajo le še tri točke, bodo na krilih zmage nad Celjani ta konec tedna gostovali še v Domžalah.

“Mislim, da se bodo posamezniki po taki tekmi vendarle sprostili, psihološke zapreke ne bi smelo več biti, zato sem mnenja, da lahko tekmo v Domžalah odigramo še boljše kot tukaj proti Celjanom,” je še dodal Karanović.

Vrhunci s tekme med Mariborom in Celjem:

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!