Od Modrića po tekmi zahtevali potni list (VIDEO)

Liga narodov 15. Jun 202311:25 1 komentar
Luka Modrić
Zimzeleni Luka Modrić lovi nov reprezentančni podvig. FOTO: Profimedia

Kapetan hrvaške nogometne reprezentance Luka Modrić je kljub letom proti Nizozemski pokazal, da je še vedno motor ognjenih, zato ne čudi, da so mu nizozemski novinarji zastavljali taka vprašanja.

37-letni Kapetan Luka Modrić v polfinalu zaključnega turnirja elitnega razreda lige narodov v Rotterdamu odigral spektakularno tekmo. Kot mladenič je tekel 119. minut in si po parametrih, ki jih beleži Sofascore, prislužil fenomenalno oceno 9.

“Luka, prosim vas, pokažite mi vaš potni list. Nemogoče je, da imate 37 let in tako igrate ter tečete po igrišču,” je novinar nizozemske televizije NOS velel hrvaški zvezdi.

Vsi zadetki obračuna med Hrvaško in Nizozemsko:

Hrvatu se je kompliment zdel zabaven in mu v svojem slogu odvrnil. “Ni problema. Po intervjuju vam lahko pokažem potni list, da boste videli, da podatek, ki sta ga omenili, drži. A kaj naj rečem … Navijači mi dajejo toliko ljubezni in spoštovanja, da je kljub tem letom užitek igrati,” je dejal nasmejani Modrić.

Ocene igralcev:

Hrvati v finalu lige narodov čakajo nasprotnika. Dobili ga bodo danes, ko se bosta v Rotterdamu pomerili še Španci in Italijani. Veliki obračun dveh evropskih velesil, si lahko ob 20.45 ogledate na Sportklub 1.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje