Button ne želi prehitro odpisati Hamiltona

Avtomoto 29. Okt 202113:21 > 14:23 0 komentarjev
Foto: Guliverimage

Nekdanji svetovni prvak Formule 1 Jenson Button se je dotaknil dogajanja na zadnji dirki v Austinu in govoril o temu, kaj pričakuje v zaključku sezone. Pet dirk pred koncem ima Max Verstappen 12 točk prednosti pred branilcem naslova Lewisom Hamiltonom.

“Austin bi morala biti Mercedesova proga, a videli smo, da sta na koncu slavila Max Verstappen in Red Bull. Sedaj prihaja Mehika, ki bolj odgovarja Red Bullu, toda vidimo, da je Mercedes zelo hiter na ravninah. Največja pridobitev letošnjega prvenstva je to, da ničesar ne moremo predvidevati in dejati, kdo bo najboljši na naslednji dirki,” je tudi Jenson Button navdušen nad izenačenostjo in nepredvidljivostjo letošnjega prvenstva.

Lewis Hamilton po drugem mestu v ZDA ni bil preveč razočaran. “Niti ni imel razloga. Nismo imeli situacije kot v Turčiji, ko je s svojo napako izgubil točke. Sedaj je naredil vse, kar je lahko. Mislim, da je Lewis miren pred nadaljevanjem sezone. Dela vse, kar je odvisno od njega in nima razloga, da bi si nalagal dodaten pritisk,” meni Button.

Dirka za VN Mehike bo na sporedu 7. novembra z neposrednim prenosom na Sportklubu.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!