Leclerc “šokiran in razočaran” zaradi prihoda Hamiltona

Avtomoto 9. Feb 202410:55 0 komentarjev
Lewis Hamilton Charles Leclerc
Lewis Hamilton in Charles Leclerc. Od leta 2025 sovoznika pri Ferrariju. Foto: Profimedia

Charles Leclerc je "šokiran in razočaran" zaradi novic o prihodu Lewisa Hamiltona v Ferrari, piše italijanski Corriere dello Sport.

Omenjeni časnik, sklicujoč se na vire znotraj scuderie, dodaja, da je Charles Leclrec pretresen zaradi novic o spremembah v ekipi, o katerih ni vedel ničesar vse do zadnjega trenutka.

Corriere dello Sport piše, da so v štabu mladega dirkača zaskrbljeni, da bi Lewisu Hamiltonu utegnil dobiti vlogo prvega in priviligiranega dirkača v ekipi, a poudarjajo, da niti sam Leclrec niti njegovi najbližji sodelavci v bližnji prihodnosti ne bodo komentirali novice, ki je avto-moto šport nedvomno postavila na glavo.

Leclerec je nedavno podaljšal pogodbo s Ferrarijem za nedoločen čas, čeprav so se v javnosti pojavile novice, da so sodelovanje podaljšali za dodatne tri sezone. Leclerc se je v Maranello preselil leta 2019 iz Sauberja in osvojil četrto, osmo, sedmo, drugo in peto mesto v dirkaškem seštevku.

Monačan si bo mesto v najbolj slovitem moštvu formule ena v letošnji sezoni tako še delil s Carlosom Sainzem, od leta 2025 pa mu bo družbo delal sedemkratni svetovni prvak.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!