Brady: Težko si predstavljam, da bi se upokojil

NFL 5. Jan 20208:22 > 8:26
Maddie Meyer/Getty Images

Legendarni podajalec New England Patriotsov Tom Brady je po porazu svoje ekipe v uvodnem krogu končnice Lige NFL razkril, da ne ve, kaj ga čaka v prihodnosti. Kot kaže je v igri tudi slovo od igrišč.

New England je v noči na nedeljo z 20:13 izgubil proti Tennesseeju, junak tekme pa je bil slavljenec Derrick Henry.

Legendarni 42-letni podajalec Brady bo po tej sezoni prvič v karieri postal prost igralec, zato so se takoj pojavila ugibanja, kaj to pomeni za prihodnost superveterana.

Superzvezdnik si močno želi ostati v Bostonu, a so skoraj vsi poznavalci Lige NFL prepričani, da se to ne bo zgodilo.

Rad imam ta klub. Težko bi se poslovil od tega športa, preveč imam rad to igro, a v tem trenutku res ne vem, kaj me čaka,” razkriva Brady.

Obožujem ta šport. Ponosen sem, da sem bil dve desetletji član te ekipe in da smo osvojili toliko naslovov. Vsa leta sem igral za Roberta Krafta in Billa Belichicka. Prav zaradi sodelovanja z njima lahko trdim, da sem imel najboljšo kariero v tem športu. Ne vem, kaj bo prinesla prihodnost. Najprej bom šel dan po dan, nato pa bomo videli,” dodaja šestkratni zmagovalec Lige NFL.

Brady je bil trikrat MVP lige (2007, 2010 in 2017), na večni lestvici po številu podaj za zadetek pa zaostaja le za legendarnim Drewom Breesom.