Brutalen nokavt Slovenca: švedskemu Kralju ugasnil luč

Drugi športi 18. Dec 202122:48 > 19. Dec 2021 9:24 3 komentarji
Jakob Nedoh je se po skoraj dveh letih pavze vrnil v kleto in navdušil. Foto: Instagram/Jakob Nedoh

Slovenski borec Jakob Nedoh je dogodku Brave CF v Beogradu vknjižil novo zmago. V lahko-težki kategoriji (do 93 kg) je že v prvi rundi nokavtiral Hrvata s švedskim potnim listom Zvonimirja Kralja.

Po dolgem premoru je mladi Koprčan ponovno stopil v kletko in navdušil srbsko publiko. Po zmagi januarja 2020 v Tivoliju proti Srbu Žarku Sedoglaviću je v prvi rundi odpihnil tudi Zvonimirja Kralja. Hrvaška senzacija iz Švedske ni imela prav nobene možnosti, saj se je borba končala že po 50 sekundah. Koprčan ga je z desnico zadel naravnost v brado in mu ugasnil luč, sodnik pa je lahko le pomahal, da je vsega konec.

Udarec Nedoha za novo zmago v MMA:

Za Nedoha je bila to peta profesionalna borba. Izgubil je le prvo proti Gordianu Schoberju, ki ga je ustavil z zaklepom rok, na naslednjih štirih dvobojih pa se je smejalo primorskemu orjaku.

“To pa je sporočilo v lahko-težki kategoriji. Čestitamo,” so pri oznanitvi zmage Slovenca zapisali pri organizaciji Brave CF.

Preložnik poražen

Drugi slovenski predstavnik v srbski prestolnici Nejc Preložnik ni bil tako uspešen. Hrabri Celjan je v tretji rundi borbe s tehničnim nokavtom klonil proti borcu iz Savdske Arabije Abdullahu Al-Qahtaniju, ki ostaja neporažen. Preložnik je na drugi strani na zadnjih štirih borbah izgubil še tretjič.  Skupaj ima zdaj tri zmage in tri poraze.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje